Сега четете
СПО се провежда на АМ „Струма“ в района на Благоевград

СПО се провежда на АМ „Струма“ в района на Благоевград

Съвместните проверки на няколко институции ще продължат до обяд. Те са чст от утвърден график от Главна дирекция „Национална полиция“ и изготвена заповед на директора на ОДМВР – Благоевград ст. комисар Георги Кандев.

Всяка институция ще проверява съгласно нейните компетенции, акцията обхваща целия трафик – тежкотоварен и на леки автомобили, както и автобуси. Всеобхватната проверка ще следи за всичко, заложено в Закона за движение по пътищата, каза още ст. инспектор Георги Бучков.

Целта на проверката, както на всички подобни операции, е да намалим пътнотранспортните произшествия, както и да има широк отзвук в обществото, посочи още ст. инспектор Георги Бучков. Най-честите нарушения, установени при подобни проверки, са неизползване на обезопасителен колан, ползване на телефон по време на шофиране, както и констатиране на претоварвания на товарни автомобили. Анализ на днешната операция се очаква в следобедните часове.

Вижте и

Ст. инспектор Георги Бучков коментира, че към момента най-тежкият участък в областта е пътя между Благоевград и Симитли, където е въведена временна организация на движението през почти целия участък.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре