Сега четете
Корнелия Нинова: Има две правителства: едно официално и едно на ГЕРБ и ДПС със златния пръст на „Възраждане“

Корнелия Нинова: Има две правителства: едно официално и едно на ГЕРБ и ДПС със златния пръст на „Възраждане“

Има две правителства: едно официално и едно на ГЕРБ и ДПС със златния пръст на „Възраждане“

След махането на Гешев, Борисов навири гребена

Днешните събития са още едно доказателство, че коалицията на страха и на имунитетите, която се формира, направи заложник цялата държава и целия народ.

Това заявих пред журналисти в кулоарите на Народното събрание.

В момента имаме две правителства – едно официално между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ и едно истинско, което управлява – между ГЕРБ и ДПС, със златния пръст на „Възраждане“. Това показват фактите – всеки божи ден виждате доказателства.

Плаващите мнозинства са еманация на задкулисието. Тук не се взимат трайни решения за съдбата на България и на хората.
Нищо по същество не се приема в парламента. Затова пък тази, която наистина управлява, действа така, както предупредихме: прегрупира се задкулисието, за да оцелее и да продължава да управлява.

Вижте и

Припомням, че точно заради това, усещайки навреме какво може да се случи, БСП се оттегли от разговорите с първия мандатоносител. Същото нещо ни беше предложено и на нас: „Влезте в правителството формално, а пък ако нещо не сте съгласни, ще вземаме решения с другите партии – с ПП и ДБ“.

Предоставянето на оръжие за Украйна е въвличане на България във войната. Категорично сме против. Гласувахме и против това решение на Народното събрание.

Бяхме сигурни, че господин Тагарев ще предприеме всичко необходимо, за да се предостави всичко, което имаме и това, което още нямаме и не сме произвели. Изключително притеснително е изказването му за подготовка за бойни медици и санитари, това е абсурд, ако изпращаме – това вече е жива сила.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре