Сега четете
Назначени са заместник-министри – на транспорта и на вътрешните работи

Назначени са заместник-министри – на транспорта и на вътрешните работи

Назначени са двама нови заместник-министри – на транспорта и съобщенията и на вътрешните работи, съобщиха от пресслужбата на Министерски съвет.

 

Димитър Недялков е назначен за заместник-министър на транспорта и съобщенията. Бил е народен представител в 47-ото Народно събрание (НС), където е бил член на Комисията по труда, социалната и демографска политика и на Комисията по прякото участие на гражданите и взаимодействието с гражданското общество. Димитър Недялков е бил депутат и в 48-ото НС, където е бил заместник-председател на Комисията по транспорт и съобщения, както и член на Комисията по икономическа политика и иновации. По професия е икономист, има богат опит в частния сектор. Недялков дълги години е бил изпълнителен директор на „Свободна зона – Русе“ ЕАД.

 

Кирил Ценкин е назначен на длъжността заместник-министър на вътрешните работи. Той е дългогодишен служител на Националната служба за охрана,  където е преминал  последователно през различни етапи на кариерно развитие. Завършил е магистратура със специалност „Логистика на сигурността и отбраната“ във Военната Академия „Г. С. Раковски“, както и множество допълнителни обучения и специализирани курсове в сферата на сигурността.

Вижте и

 

На 6 юни, преди редовното правителство да встъпи в длъжност, служебният министър-председател Гълъб Донев освободи от длъжност голяма част от заместник-министрите в служебния кабинет.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре