Сега четете
Софийска районна прокуратура протестира мярката за неотклонение, определена спрямо Васил Михайлов

Софийска районна прокуратура протестира мярката за неотклонение, определена спрямо Васил Михайлов

Софийска районна прокуратура (СРП) протестира мярката за неотклонение, определена спрямо Васил Михайлов  – обвинен за осем престъпления, извършени на територията на Перник, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе протест пред Софийски градски съд спрямо определената на обвиняемия мярка за неотклонение „домашен арест“ . 19-годишният мъж е обвинен за осем престъпления, извършени в периода от ноември 2021 г. до юни 2022 г. на територията на Перник. По делото срещу него беше внесен обвинителен акт в съда за нанасяне на средни телесни повреди на три лица, леки телесни повреди по хулигански подбуди на две лица, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, и за закана с убийство.

На 13 юни тази година по време на заседание по делото срещу Васил Михайлов, от неговата защита бе поискана промяна на мярката за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека. Състав на Софийски районен съд се съгласи с искането на защитата на подсъдимия и измени мярката му с „домашен арест“.

Преди да бъде в ареста ,преди една година, Михайлов бе именно под домашен арест, с гривна. Заради това, че прокуратурата намери нарушения, съдът го върна в ареста. Последното решение на съда беше младежът да бъде с гривна, но със сателитно проследяване.

Вижте и

БТА

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре