Сега четете
Временни ограничения в движението за Варна на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“

Временни ограничения в движението за Варна на тунел „Витиня“ на АМ „Хемус“

До 23 юни ще бъдат въвеждани временни ограничения в движението в тръбата за Варна на тунел „Витиня“ на автомагистрала „Хемус“, съобщиха от пресцентъра на Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ). За да не се затруднява пътуването през деня, през нощта ще се ремонтира пожаро-известителната система на съоръжението. От няколко пожара с автомобили са унищожени елементи от системата и за да се възстановят трябва да се спре трафикът за Варна.

 

При извършване на ремонтните дейности ще бъде въвеждано ограничение в четири поредни нощи, в интервалите между от 21:00 ч. до 6:00 ч. В този период трафикът в посока Варна ще се пренасочва от 30-ия км на магистралата при пътна връзка „Витинска река“ по първокласния път София – Ботевград и при 47-ия км – пътен възел „Ботевград“, автомобилите ще продължават движението по автомагистралата.

 

От АПИ призовават шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват стриктно пътната сигнализация и да не предприемат рискови изпреварвания, с които да застрашат безопасността и живота на всички пътуващи.

Вижте и

 

От днес ще бъде ограничено движението и в платното за София, в района на виадукта при 67-и км на автомагистрала „Тракия“, съобщиха от АПИ. Трафикът ще бъде пренасочен двупосочно в платното за Бургас, за да продължи подмяната на фуги на мостовото съоръжение. Предвидено е ремонтните работи там да завършат до 10 юли.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре