Сега четете
btv с нова български сериал „София в къщи“

btv с нова български сериал „София в къщи“

В понеделник (29 май) точно в 21:00 ч. стартира новият сериал на bTV „София вкъщи“.  Зрителите ще се запознаят със София Панова (младата актриса Владинелла Кацарска), която загърбва уредения си живот във Виена, за да се срещне с баща си – Огнян Михайлов, за чието съществуване е разбрала наскоро.

Разкъсвана от съмнения и противоречия, тя все пак събира кураж да му се обади, за да разбере, че номерът, който има, е закрит. Чувствайки се отхвърлена, София решава да се върне във Виена, но на летище София я очаква голяма изненада – толкова, голяма, че ще преобърне живота й на 360 градуса. Младите и напористи нови собственици и управители на Агенцията за недвижими имоти „EST Properties“ – Даниел Бонев (Иван Тодоров) и Никола Алексиев (Никола Парашкевов), ще я пресрещнат, за да ѝ съобщят, че баща ѝ е починал.

Дали ще се опитат да я държат настрана от семейния бизнес, част от който София наследява и какви са реалните им ходове, за да запазят позициите си, зрителите ще разберат в понеделник и вторник вечер от 21:00 ч. по bTV.Докато се лута в създалата се сложна ситуация, младата София ще се сблъска и с още една личност – най-взискателния мениджър в агенцията – Камелия (Илияна Лазарова). Между двете ще избухне тиха война, а за капак момичето ще попадне в кошмарна ситуация, в която ще я забърка лично лорд Евгени Минчев, който влиза в ролята на дързък продавач. Още в първите минути на родния сериал зрителите ще разпознаят и ангелогласната Деси Слава, която ще запее „Лале ли си, Зюмбюл ли си“, докато оглежда и избира супер луксозен бляскав имот.

Какви са предизвикателствата пред София и ще се изпълни ли мечтата й за дом – гледайте в новия сериал „София вкъщи“ – в понеделник и вторник (29 и 30 май) от 21:00 ч. по bTV.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
1
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре