Сега четете
Рая Назарян: С мен не са водени разговори да бъда правосъден министър

Рая Назарян: С мен не са водени разговори да бъда правосъден министър

В понеделник Мария Габриел ще върне изпълнен мандата със състав и структура на правителство . „Разговори с ПП-ДБ водим още преди връчване на първия мандат. Не съм присъствала на срещата и нямам пълна информация. Със сигурност не е било да откажат подкрепа, изявлението на Христо Иванов бе за конституционен кабинет, което е за по-голяма подкрепа, а не за отказ.

Оптимисти сме, че мандатът на Мария Габриел ще бъде подкрепен. В понеделник тя ще върне изпълнен мандата със състав и структура на правителство“. „. Това заяви в предаването „Офанзива“ по NOVA NEWS депутатът от ГЕРБ-СДС Рая Назарян.

Тя обясни, че административни хватки с падащ кворум не са желани, не са търсени. „Логично е всяка една от формациите да имат вицепремиер, но тази преценка ще бъде направена от Мария Габриел“, каза депутатът. Рая Назарян отрече с нея да е воден разговор да бъде правосъден министър.

По думите на Назарян експертът на първо място трябва да е с доказан опит.

Вижте и

„Водещото е натрупаният опит, който има даден експерт“, обясни Рая Назарян.

На въпроса за сегашния евродепутат Илхан Кючук, тя отговори, че той е и експерт, и политическа фигура, но дали ще бъде в състава на евентуалния кабинет, отговорът е при Мария Габриел.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре