Сега четете
Бойко Борисов: Конституционно правителство също е вариант, защото промяната в Конституцията също изисква поне 160 гласа

Бойко Борисов: Конституционно правителство също е вариант, защото промяната в Конституцията също изисква поне 160 гласа

Конституционно правителство също е вариант, защото промяната в Конституцията също изисква поне 160 гласа, заяви в кулоарите на парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Според него в следващите дни могат да се направят още совалки по тази тема.

 

Мария Габриел има всички права, дадени от групата, да преговаря, действа и да взема решения, каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Следващата седмица, ако няма правителство, няма да има бюджет, каза още той.

 

„Приходите на в хазната за първото тримесечие ще са по-малко поне с милиард и половина. Юни месец, между 10-и и 14-ти, държавата няма да може да плаща дори заплатите и пенсиите. Без правителство бюджет не се гледа и няма да се гледа, това съм го казал от първия ден“, заяви той.

Вижте и

 

„Не е само бюджетът заложник, ако няма правителство, имаме заложник Планът за възстановяване, Шенген и еврозоната, имаме заложник фондовете. Имаме толкова проблеми, които в момента стоят заложник на това да се правят политически игрички. От първия ден говоря за отговорност на всички партии“, каза още Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре