Сега четете
Американската хеви метъл легенда W.A.S.P. ще изнесат концерт в София, на 18 май на сцената на „Арена София“

Американската хеви метъл легенда W.A.S.P. ще изнесат концерт в София, на 18 май на сцената на „Арена София“

Американската хеви метъл легенда W.A.S.P. ще излязат пред родна публика в София, на 18 май (четвъртък) от 20 ч., на сцената на „Арена София“ (Колодрума в Борисовата градина).

Лидерът на групата Блеки Лоулес сподели, че дълго време е чакал това турне и няма търпение да види всички свои фенове, във всеки от градовете, през които то ще премине.

Не са тайна и здравословните проблеми на Блеки, които го съпътстват почти от началото на обиколката в Европа. С тежка дискова херния, той няколко пъти вече изкарва концерти със силна болка в гърба. Въпреки съветите на лекарите да се прибере в Лос Анджелис за рехабилитация, той е категоричен, че ще пее до последно.

„Ще завърша това турне, пък да става каквото ще!”, споделя той. От месец, между датите с концерти, всяка седмица Блеки посещава рехабилитационен център в Германия за инжекции, които успокояват притиснатите нерви и болката. Той уверява феновете си, че и последната седмица от турнето всеки концерт ще се случи и шоуто няма да пострада от състоянието му.

Заради болката и хернията се налага 66-годишният Блеки Лоулес да изнася оставащите концерти от турнето на специален ортопедичен стол. Но и в този случай W.A.S.P. ще превърнат това като част от шоуто – столът ще бъде съединен с легендарната стойка за микрофон на Блеки „Елвис”. „Та той е с нас всяка вечер, „Елвис” е част от групата и ще завършим това турне заедно”.

Вижте и

„Никога не съм излизал на сцената със стол и това не ми е приятно, но категорично ще изведем турнето до край. Веднъж отбелязваме 40 години на групата. И го дължа на всичките ни отдадени фенове, които са с нас през всички тези години. Те ще видят това шоу, за което всички говорят, шоуто, което разпродаде напълно зали в Щатите и в Европа”, довери още той.

W.A.S.P. обявиха турнето за 40-ата годишнина на групата още преди пандемията от COVID-19 и заради нея се наложи да го отлагат три пъти. Затова и Блеки е категоричен, че отменени дати повече няма да има. Групата направи първото си американско турне след повече от 10 години и феновете посрещнаха бандата еуфорично, като почти всички дати бяха разпродадени.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре