Сега четете
112 пъти хора са си направили ужасно лоши татуировки и дори не са го разбрали

112 пъти хора са си направили ужасно лоши татуировки и дори не са го разбрали

За съжаление, всички ние го преживяваме в една или друга точка и нищо не предизвиква угризения така, както една лоша татуировка. Да, около 25% от хората в Съединените щати имат татуировка, а около 50% от тези платна, които веднъж са били заредени, може да се окажат в състояние да поискат техните смешни татуировки да бъдат премахнати.

Преди да си направим татуировка, повечето от нас прекарват дълго време в обмисляне на дизайна, в консултация с майстора на татуировките и в избиране на идеалното място за нашето Ƅody art. по-малката част от хората се напиват, намират струна за гитара, малко мастило за фонтан, и всичко това – сега имат татуировка, достойна за съжаление.

 

Вижте и

Доколкото можем да кажем, няма да има липса на татуировки, нито недостиг на хора, които желаят да споделят своите грозни татуировки. Bored Panda добави нов списък с лоши татуировки, които или не вървят по план, или ще ви накарат да се запитате какво минава през умовете на хората. Fɾom bɑd aɾTιsts, които не са го приковали към Ƅιzarɾe ɑɾTisTic избори, превъртете надолу по-долу, за да видите тези предупредителни истории за най-страшните tatToos.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре