Сега четете
Безплатни имунологични консултации ще има в две здравни заведения в Плевен

Безплатни имунологични консултации ще има в две здравни заведения в Плевен

Безплатни имунологични консултации обявяват Медицински център Клиничен институт по репродуктивна медицина (МЦ КИРМ) „Св. Елисавета“ и Лабораторията по клинична имунология при УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ в Плевен. Поводът е предстоящият Международен ден на имунологията, който се отбелязва на 29 април. Това съобщи Даниела Дочева от МЦ КИРМ „Света Елисавета“.

 

Клиничният имунолог д-р Светла Блажева и д-р Надежда Радулова (специализант по клинична имунология) ще извършат консултациите в УМБАЛ „Д-р Георги Странски“ на 28 април, петък, от 8:30 до 12:00 часа. Необходимо е предварително записан час на телефон 064/886 741.

 

Същия ден д-р Блажева ще направи консултациите в МЦ КИРМ „Св. Елисавета“ от 14:30 до 17:30 часа. Записването за тях става на тел. 064/804 790.

 

Вижте и

„Консултация с имунолог е препоръчително да се направи при често боледуване от вирусни, бактериални или гъбични инфекции. Повтарящите се вирусни инфекции, хроничните възпалителни заболявания и начинът на живот са едни от най-честите причини за нарушения в имунната система и понижената ѝ способност да защити организма“, обясни д-р Блажева. „Оценката на състоянието на имунната система се извършва чрез изследвания на различни показатели, като получените резултати могат да насочат специалиста към правилния избор на терапия“, добави тя.

 

Имунологът съветва всеки да изследва имунната си система на определен период от време, така, както периодично се прави пълна кръвна картина.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре