Сега четете
NOVA проследява първото заседание на новото Народно събрание в сряда

NOVA проследява първото заседание на новото Народно събрание в сряда

На старта на 49-тото Народно събрание – възможен ли е изход от политическата криза и ще намерят ли партиите общ език? Кой ще бъде новият председател и какви ще бъдат явните и скритите коалиции в пленарната зала? Тази сряда политическите репортери на NOVA ще покажат на зрителите първите реакции от първия работен ден на новите 240 народни представители.

На 12 април сутрешният блок на NOVA „Здравей, България“ ще продължи до 12:00 ч. Водещият Виктор Николаев ще се срещне с лидери на обществено мнение и анализатори, заедно с които ще дискутират най-значимите теми от началото на деня. Репортерите на медията пък ще се включват в предаването с първи реакции, изявления и коментари на депутатите.

Нова Бродукастинг Груп дава възможност на българите в страната и чужбина да проследят избора за народни представители в реално време на всички свои платформи – в телевизионния ефир на NOVA и NOVA NEWS, в ефира на радио NOVA NEWS, както и в уебсайтовете Nova.bgVesti.bgDariknews.bg. Бърз достъп до най-важните новини осигурява и мобилното приложение на NOVA, с което потребителите могат да се информират за всичко важно и актуално. Новините на NOVA могат да бъдат открити и в InstagramTwitterTelegram и Viber.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре