Сега четете
Meta планира да пусне в търговската мрежа изкуствен интелект за създаване на реклами

Meta планира да пусне в търговската мрежа изкуствен интелект за създаване на реклами

 

Главният технически директор на Meta Platforms Андрю Босуърт заяви в сряда, че технологичният гигант планира да пусне в търговската мрежа своя генеративен изкуствен интелект (ИИ или AI) до края на годината и подчерта, че компанията ще се фокусира върху използването на технологията за създаване на реклами.

В интервю за Nikkei Asia Босуърт заяви, че продуктът ще може да спести на хората „много време и пари“, тъй като те ще могат да поискат от ИИ: „Направи изображения за моята компания, които работят за различни аудитории“.

Въпреки че много технологични компании създават подобни AI продукти, Андрю Босуърт настоява, че Meta се чувства уверен, че неговият е на „самата предна линия“, тъй като „доста от технологиите, които са в разработката на големи езикови модели, са въведени от нашите екипи“.

Вижте и

През февруари тази година Meta създаде ново звено, което е посветено на разработването на продукти от „най-високо ниво“, фокусирани върху генеративния изкуствен интелект.

Генеративният изкуствен интелект е подвид на изкуствения интелект, като той не само интерпретира информация, но и създава оригинално съдържание. Генериращият ИИ съчетава силата на машинното обучение, дълбокото обучение и изкуствения интелект, за да създава текст, видео, аудио, код и изображения.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре