Сега четете
Начо Паскал:Предчувствам ,че скоро ще ме поканят да участвам в „Като Две Капки Вода“

Начо Паскал:Предчувствам ,че скоро ще ме поканят да участвам в „Като Две Капки Вода“

Атанас Паскалев е познат като Начо Паскал. Син е на родители артисти и шампиони по спортни танци на България и Европа, което допринася за увлечението му по музиката и изкуствата още от ранна детска възраст. Занимава се с поп и латино музика.

Заминава да живее в Испания, когато е на 12 години, като там се занимава с футбол до 18 годишна възраст. След това поема по пътя на родителите си, като започва участия по шоу програми и вариетета.

Печелил е множество конкурси по спортни танци в Испания, а през 2010г. завършва като един от финалистите в най- популярното шоу за танци на топлия полуостров, където има възможността да се запознае с едни от своите идоли – Енрике Инглесиас, Джейсан Де Руло и Алиша Диксон.

Следват множество участия в Испания и по круизни кораби, като навсякъде оставя траен отпечатък в съзнанието и нестихващ пламък в сърцата на своите почитателки.
През 2013 г. се прибира в България и става част от балета на „X Factor“ и „Като две капки вода“. Участвал е също така в различни танцови формации и множество шоу програми в нощни клубове.
Повлиян от заряда на латино музиката и живота в Испания, през 2015г. спира с танците и решава да обърне по голямо внимание на другия си талант, а именно пеенето. Участва в „Пееш или лъжеш“, след който става сензация с изпълнението си на песента „Hero „.

Начо Паскалев бе награден за Латино Танцьор на годината на наградите за мода, шоу, бизнес-2022

С какво се занимаваш сега последният ти проект да разкажеш нещо за него?

От осем години се занимнавам с музика,издавам авторски парчета.Хората ,които ме познават знаят ,че аз съм характерен латно герой.

Аз съм израстнал в Испания обичам да пея на испански.Авторските ми парчета са изветсни с ринг тон и латино ритъм.

Ти си участвал в много клипове на фолк изпълнители,сега канят ли те?

Да това беше в периода ,когато се занимавах основно с танци през 2013 г.Участвал съм в клипове на Соня Немска Кристина Димитрова.

Както казах по-рано от осем години се занимавам с музика и най-новата ми песен ще излезе през Великден.

Къде могат да те слушат твоите почитатели?

Моите Почитатели могат да следят новините ,около мен и новите ми песни в моят You tube канали в някои музикални български канали.

Вижте и

Имаш ли покани за мзуиаклни реалита за в бъдеще?

Бих искал да участвам в предавания ,като „Като Две Капки Вода“и мога да твърдя смело ,че имам много добра имитаторска заложба.

Аз го знам и предчувствам ,че това е моето предаване и аз ще участвам за в бъдеще.

 

 

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.

Нагоре