Сега четете
Йоанна Буковска и Дара Екимова гостуват на Орлин Павлов в „Събота вечер с БНТ“

Йоанна Буковска и Дара Екимова гостуват на Орлин Павлов в „Събота вечер с БНТ“

Тази събота, 11 март от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов ще гостуват една от емблемите на българското кино и театър – Йоанна Буковска-Давидова и талантливата певица Дара Екимова.

Критиците определят актрисата Йоанна Буковска-Давидова едновременно като крехка и фатална, но са категорични по отношение на безспорния ѝ талант. Феновете я познават като Оливия, Елена, Натали, Юлия, Коко, Жулиета, Виолета, Вики, Ана, Здравка, Стела, Лилия и много други превъплъщения, но в предаването „Събота вечер с БНТ“ тя ще бъде себе си и ще се разкрие пред водещия Орлин Павлов. Йоанна Буковска-Давидова ще разкаже за проектите, които е снимала в Америка, Гърция и България, както и за най-лошите и най-хубавите моменти, случили ѝ се на сцената.

Талантливата певица Дара Екимова ще разкрие новите предизвикателства, в които се впуска както в личен, така и в професионален план. Тя ще разкаже за първия си албум и ще сподели за режисьорския си дебют в клипа към първия бонус трак от ЕР-то – „После ще му мисля“, както и дали обмисля да развива този талант.

Вижте и

Кой ще поднесе музикалния десерт в шоуто „Събота вечер с БНТ“ – зрителите ще разберат тази събота, 11 март, от 21:00 ч. по БНТ 1!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре