Сега четете
Новият изпълнителен директор на държавната млекопреработвателна компания „Ел Би Булгарикум“ е Владимир Русев

Новият изпълнителен директор на държавната млекопреработвателна компания „Ел Би Булгарикум“ е Владимир Русев

Новият изпълнителен директор на държавната млекопреработвателна компания „Ел Би Булгарикум“ е Владимир Русев. Той е назначен още вчера с решение на Съвета на директорите на Държавната консолидационна компания (ДКК). Това съобщи в предаването „Тази сутрин“ по bTV Венцислав Димитров, директор на ДКК. Той уточни, че вече е започнала процедурата по вписването на новото ръководство в Търговския регистър.

Както БТА съобщи, досегашният изпълнителен директор на „Ел Би Булгарикум“ Николай Маринов е освободен от поста си с решение на Съвета на директорите на ДКК. Пред БТА той заяви, че е освободен без мотиви. От ДКК изпратиха позиция до медиите, в която се казва, че има редица сигнали за нарушения при управлението на компанията и са назначени проверки.

По думите на Венцислав Димитров, в складовете на млекопреработвателната компания има презапасяване със суровина. Има съмнения, че тя е с недоказан произход, с малък срок на годност е и няма как да бъде пласирана навреме. Димитров уточни също, че намалението във фирмените магазини на „Ел Би Булгарикум“ е обявено в деня, в който Маринов е бил освободен.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре