Сега четете
Звездата от хитовия сериал на БНТ „Вина“ Герасим Георгиев – Геро в „Събота вечер с БНТ“

Звездата от хитовия сериал на БНТ „Вина“ Герасим Георгиев – Геро в „Събота вечер с БНТ“

Tази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. в шоуто „Събота вечер с БНТ“ с водещ Орлин Павлов ще гостува звездата от сериала на обществената телевизия „Вина“ Герасим Георгиев – Геро.

Популярният актьор, който се превъплъщава в ролята на Наско, служител във винарната и приятел от детството на Филип, ще разкаже какво е научил за виното и ще сподели в кои моменти от живота си е изпитвал вина́. А каква ще бъде съдбата на героите в сериала „Вина“ – зрителите могат да проследят вълнуващата история всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1.

В студиото на „Събота вечер с БНТ“ Орлин Павлов ще приветства и очарователната Дария Симеонова, която ще представи последния игрален филм с нейно участие „Майка“ на режисьора Зорница София. Актрисата ще разкаже как се е подготвила за ролята си в лентата, вдъхновена от реални събития, и ще сподели най-силните си впечатления от Африка. Ще има ли продължение на филма – зрителите ще разберат тази събота, 18 февруари, от 21:00 ч. по БНТ 1.

Вижте и

Финалното изпълнение в шоуто ще бъде поднесено от трио „Вива“ в състав Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре