НДСВ подаде заявление за регистрация за предстоящите избори

НДСВ подаде заявление за регистрация за предстоящите избори. Подписите бяха депозирани в Централната избирателна комисия.

Сред вносителите на документите са съпредседателите на партията Станимир Илчев и Съби Давидов.

Внесохме 4500 подписа и имаме сериозни намерения, каза Илчев пред медиите.

Наблюденията на НДСВ за работата на Народното събрание и периодичните кризи, неустойчивите мнозинства ни накараха да се върнем в политическия процес. Хората с доказани качества в НДСВ могат да се включат в разрешаването на проблемни теми – влизането в Шенген, Еврозоната, липсата на бюджет, пакет от мерки срещу инфлацията. Имаме специалисти в тези направления, посочи Илчев.

Искаме сериозно присъствие в парламента. Готови сме да участваме в сложни преговори за правителство. Скоро ще публикуваме програма, каза Илчев. По думите му е рано за обявяване на листи, но в тях ще има представители на всички генерации и нови активисти.

Вижте и

НДСВ ще се яви самостоятелно на изборите. Коалициите имат значение след ясните резултати на всички, каза Илчев и потвърди, че сред познатите лица на НДСВ, които ще влязат в кампанията, е проф. Огнян Герджиков. Партията има подкрепата на Симеон Сакскобургготски.

Той е на възраст и в положение, което не предполага участие в активната политика, но е пример за нас, посочи Илчев. Той посочи, че част от идеите на Сакскобургготски са се потвърдили, а отказът на подкрепа за други е довел до много лоши резултати.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре