Сега четете
Станимир Стефанов: До кога ще се страхуваме да бъдем българи в България?

Станимир Стефанов: До кога ще се страхуваме да бъдем българи в България?

Уважаеми инвеститори, нека да се разберем с Вас следното:
Аз съм българин и съм гражданин на Република България! Искате да печелите още и още и още в моята страна, добре! Това е ваше искане, но нека да не забравяте, че като чужд инвеститор е редно да се съобразявате с местното население и държава. Да, трябва да се съобразявате с нормалните български граждани, независимо от пол, възраст и ниво на образованост. Да, трябва да се съобразявате с българското население без значение от отношенията Ви с кметове, депутати и прочие властимащи български граждани. Те си носят и ще си носят последствията от своите действия! Въпреки тях, ние-българските граждани сме тук и нямаме намерение да продължаваме да дишаме отрови, да пием отрови, да мълчим и да робуваме на Вас-мислещите, че всичко Ви е позволено! Ами не, не Ви е позволено! Ние искаме България да я има, ние не искаме повече в България да се горят боклуците на света, не искаме химически заводи да ни тровят водата и въздуха! Тук искам да цитирам чл.19 от „Всеобщата декларация за правата на човека”, приета от Общото събрание на ООН на 10 декември 1948 г.- „Всеки човек има право на свобода на убеждение и на изразяването му; тази свобода включва правото безпрепятствено да се придържа към своите убеждения, както и правото да търси, да получава и да разпространява информация и идеи чрез всички средства и без оглед на държавните граници.“1
Искам и да подчертая, че с Решение на НС от 14.03.2018 г., обн., ДВ, бр. 26 от 23.03.2018 г. е приета и „Стратегия за национална сигурност на Република България”. В нея е разписано разбирането за националната сигурност, както и основните параметри на действието й, в нея четем:
” Стратегията очертава по-широко разбиране за националната сигурност, като извежда на предно място сигурността на гражданина, обществените и икономическите аспекти, без да подценява измеренията, свързани с отбраната, външната политика, разузнаването, охраната на обществения ред и защитата на законността.

Цялото видео можете да гледате тук

https://fb.watch/i0UIOdIzW2/

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре