Сега четете
Връщат Кореком и „Милион и едно желания“ в представление

Връщат Кореком и „Милион и едно желания“ в представление

Кореком е документално представление, в което ще направим пътешествие към нашето детство от 80-те и 90-те години.

Младите зрители на спектакъла ще имат възможността да се докоснат до някои съкровени предмети от детството на своите родители – касетофон, грамофон, чушкопек, и ще се запознаят с култовото предаване „Милион и едно желания“, с играта на ластик и дама.

Актрисата Ирина Андреева живее от години в Швейцария. Сега тя се връща в България, за да създаде заедно със своя екип спектакъл за нейното и нашето детство.

За Ирина Андреева, от перспективата на човек, който живее извън родината и който отглежда дете в чужда страна, това представление се превърна в средство, с което тя, а и всички ние, да погледнем на нашето детство като основа на идентичността ни, да я съхраним, независимо в коя точка на света се намираме.

По тази причина Ирина Андреева заедно с публиката ще преживеят едно пътешествие, като минават през различни пространства, в които отново ще можем да се насладим на преживявания от онова време:

Чакане на опашка за хляб (с цялата условност, че чакането на опашка е приятно преживяване само в спектакъла), игра на ластик, гледане на филм от видеокасета, Световното от 94-та, печене на чушки и много други.

Представлението е изключително подходящо и за подрастващи – деца и младежи, които ще могат да усетят времето, в което са израснали техните родители.

Вижте и

Младите зрители ще имат възможността да се докоснат до някои съкровени предмети от детството на своите родители – касетофон, грамофон, чушкопек, и ще се запознаят с култовото предаване „Милион и едно желания“, с играта на ластик и дама.

ЗАПОВЯДАЙТЕ! Може и с цялото семейство!

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре