Сега четете
Трите пророчества на Ванга за 2023 г.

Трите пророчества на Ванга за 2023 г.

Въпреки че са изминали 24 години от смъртта на „петричката врачка“ Баба Ванга, хората все още продължават да следват предсказанията на българската пророчица.

За нея се твърди, че е предрекла терористичните атаки от 11 септември, избирането на Обама за президент, гласуването за Брекзит и дори пандемията от коронавирус. Ванга стана известна със своето предсказание и когато руската подводница „Курск“ потъна през 2000 г.

Сега турският вестник „Хюриет“ публикува 3 предсказания на Баба Ванга, известна като „Нострадамус на Балканите“, за 2023 г.

  • Слънчева буря ще удари света

Баба Ванга пророкува, че през 2023 г. нашата планета Земя ще бъде обект на смъртоносна Слънчева буря. През 1582 г. слънчева буря, наподобяваща „голям огън“ в небето и известна като „Големия пожар“, поразява Земята, а бурята, продължила три дни, е описана в учебниците по история по следния начин: „Цялото небе сякаш беше в огнени пламъци, сякаш небето гореше“.

Вижте и

  • Ще бъде извършен тест за биологично оръжие

Известната пророчица предсказва, че през 2023 г. държава ще извърши тест на биологично оръжие. Държавата не е назована в пророчеството на Баба Ванга. Много потребители на социалните мрежи обаче коментираха, че тази страна може да е Русия, Китай, Северна Корея или Иран.

  • Начинът на живот в света ще се промени

Последното, но не по важност пророчество на българската ясновидка за 2023 г. е, че орбитата на Земята ще се промени.В случай на такава промяна нашата планета може да стане домакин на редица бедствия.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
2
Развълнувах се
2
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре