Сега четете
Гълъб Донев: Властта е временна, последствията от глупавите управленски решения са трайни

Гълъб Донев: Властта е временна, последствията от глупавите управленски решения са трайни

„Поисках от вас работа на 100% и умни решения с мисъл за всеки български гражданин. Четири месеца по-късно нищо не се е променило в моите очаквания. Не губете връзката си с хората и търсете решенията, които реално подобряват живота на българските граждани, въпреки сложната политическа обстановка“, заяви Гълъб Донев в началото на заседанието на кабинета.

Преди да започнат работа по дневния ред, министър-председателят Гълъб Донев припомни на министрите клетвата, която са дали преди 4 месеца – да спазват Конституцията и законите на страната и да се ръководят от интересите на народа.

„Служебното правителство е временна власт. Познаваме добре Конституцията и сме наясно с този безспорен факт. Властта е временна, дори и най-дълго управлявалият притежава власт до време. Последствията от глупавите управленски решения са трайни и трудно заличими. Не го забравяйте“, изтъкна още той пред министрите от служебното правителство.

Министерският съвет предстои да одобри допълнителни трансфери за общините за компенсиране на разходите на родителите от 15 септември до 31 октомври за отглеждането и обучението на децата, неприети в държавни или общински детски градини поради липса на свободни места. Това е едно от решенията, които служебният кабинет ще разгледа на днешното си заседание, съобщиха от пресслужбата на правителството.

Вижте и

Предвижда се да се обсъди отпускането на допълнителни разходи за общините за финансирането на Програмата за изграждане и реконструкция на детски градини, ясли и училища за 2020-2022 година.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре