Сега четете
Отстраниха полицай Любка Гечева, конвоирала шофьора убиец

Отстраниха полицай Любка Гечева, конвоирала шофьора убиец

Отстраниха полицай Любка Гечева,9 която е била на инцидента с жертва на Околовръстното, при който пиян и дрогиран шофьор уби френски гражданин със спортния си автомобил. Съпругата му все още е с опасност за живота в болница. Отстранен е и още един служител в Шесто полицейско управление, който е бил на местопрестъплението във фаталната нощ.

Още в деня след тежкия инцидент свидетели разказаха първо пред „Новините ON AIR“, че е имало неестествена близост между униформените и Любенов.

„Направи ми впечатление онази вечер непристойно поведение на една от служителките на МВР, която беше в неестествена близост с извършителя на престъплението и неговия съдружник. Тя се изразяваше в кикотене, физически контакт чрез потупване, фамилиарничене“, заяви очевидец.

Снимките ѝ в интернет са причината да се зададе въпросът откъде са приходите на полицая Гечева. Различните скъпоструващи дестинации и парадирането с охолен живот са често запечатани и публикувани в социалните мрежи. И докато се изяснява това, полицията и прокуратурата все още не успяват да намерят общ език, предаде Bulgaria ON AIR.

Вижте и

„Може би тук искам да отбележа – аз много добре познавам законодателството на Република България и съм го показал многократно. Когато се търси взаимодействие, органите на полицията бяха длъжни да съобразяват действията си с указанията на прокурора не защото не могат да направят нещо, а защото твърдението беше, че това ще саботира разследването на прокуратурата“, заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Все още не са ясни резултатите от проверката на прокуратурата за действията на полицаите преди катастрофата

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре