Сега четете
Благороден жест към децата направиха две великотърновски фирми по повод Деня на детето – 1 юни

Благороден жест към децата направиха две великотърновски фирми по повод Деня на детето – 1 юни

Детски празник зарадава малчуганите и техните семейства от село Никюп по повод 1-ви юни. Празненството бе организирано от Центъра за развитие на деца и младежи „Ники”. То се проведе в древноримския исторически комплекс Никополис ад Иструм с любезното съдействие на кметицата на селото Йорданка Атанасова. За децата бяха организирани състезателни игри и арт ателиета, а представители на фирмите „Грестокомерс” в лицето на младия предприемач Георги Стоянов и KVN Фемили груп с представител – Николай Дочев, се включиха в забавните състезания, като на финала подариха на участниците раници пълни с лакомства.

Благородният жест не свърши до тук. На 31-ви май в навечерието на Детския празник 1-ви юни младите благодетели Георги Стоянов и Николай Дочев посетиха децата от Центъра за настаняване от семеен тип III за деца без увреждания във Велико Търниово, като им пожелаха здраве и усмихнато лято, след което ги зарадваха с раници пълни с изненади.

„На този хубав празник – Деня на детето,  подарихме на децата торбички с лакомства, както тук в центъра на „Колоня Товар”, така и на децата от селата Крушето и Върбица”, каза Георги Стоянов представител на Грестокомерс. „През годините винаги сме се включвали в подобни каузи и се радваме, че имаме възможността да продължаваме да помагаме. За нас най-важното нещо е да видим усмивките на децата, да направим живота им по-добър, защото малко или много те са нямали щастието като нас, и ако не са хората като нас да им помагат, те просто ще са изгубени”, допълни Стоянов

 

„В дни като днешните с кризи, препятствия, войни и болести, аз съм щастлив да видя дори усмивката на едно дете”, каза още предприемачът. Гостите в центъра бяха посрещнати от директора на Социалната диреция в Обшина Велико Търново Росица Димитрова. А на самия празничен ден 1-ви юни Николай Дочев и Георги Стоянов занесоха подаръци в ОУ „Е. Пелин” в село Първомайци. Децата от своя страна поздравиха гостите с песни и танци.

Вижте и

„Днес зарадвахме учениците от ОУ „Елен Пелин” със сокове и лакомстрва и им пожелахме всички те винаги да запазят детското в себе си и да не се променят”, каза Николай Дочев, дарителят, осигурил захарните изделия.

Автор: Мирослав Дечев

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре