Сега четете
Тръгва любимият сериал на Антонио Бандерас „Почукай на вратата ми“ по bTV Lady

Тръгва любимият сериал на Антонио Бандерас „Почукай на вратата ми“ по bTV Lady

Страстно лято очаква зрителите на bTV Lady с премиерния турски сериал „Почукай на вратата ми (Sen Çal Kapımı), който тръгва от 6 юни (понеделник) в ефира на семейния канал. Най-дългоочакваната романтична поредица с участието на любимците на зрителите – Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:30 ч. и обещава горещ микс от комедия и драма. Епизодите на „Почукай на вратата ми“ ще бъдат достъпни ексклузивно и за абонатите на видео платформата на bTV Media Group – VOYO.

 

„Почукай на вратата ми“ безспорно е най-успешният турски сериал за последните няколко години, а доказателство за това е международният триумф, който лентата постига в повече от 30 държави в целия свят. Най-голям фурор поредицата предизвиква в Италия и Испания, където се превръща в същински рейтингов феномен. „Почукай на вратата ми“ държи и световен рекорд за най-обсъждан сериал в Туитър с над 9 милиона поста по време на излъчването на последния му епизод в южната ни съседка, а сред феновете му е и самият Антонио Бандерас.

 

Историята:

Съкровената мечта на бедната Еда (Ханде Ерчел) винаги е била някой ден да стане ландшафтен архитект и да помага на леля си, която я е отгледала с много лишения. За целта тя учи упорито и всяка година е първенец на випуска. През последната година от университета Еда получава пълна стипендия да продължи образованието си в Италия, но в един миг съдбата преобръща всичките ѝ планове. Девойката научава, че собственикът на компанията, която трябва да поеме разходите по обучението ѝ – очарователният Серкан Болат (Керем Бюрсин), е отказал да изплати стипендията ѝ, и това я амбицира да се срещне лично с него и да му потърси сметка. Тя нахлува в офиса му и се закопчава към него с белезници. Серкан, от своя страна, приема да плати разноските ѝ, но при едно условие – да се представя за негова годеница в продължение на два месеца, за да провокира ревността на жената, която обича. Дали обаче фалшивата им любов няма да се превърне в истинска?

Вижте и

Актьорите:

Главните роли в „Почукай на вратата ми“ се изпълняват от най-нашумелите в момента турски актьори Ханде Ерчел („Слънчеви момичета“, „Любовта не разбира от думи“, „Черната перла“) и Керем Бюрсин, познат на зрителите на bTV като Али от „Сърцето на града“. Химията помежду им е толкова силна, че двамата пренасят любовта си и извън снимачния сет, превръщайки се в най-коментираната светска двойка в южната ни съседка. Сред почитателите на Керем е и световноизвестният актьор Антонио Бандерас, който го приветства при визитата му в Малага. Селфито, което двамата си направиха, предизвика истински фурор и събра стотици хиляди харесвания в социалните мрежи. „Удоволствие бе да разкрия пред теб древните традиции на родния си град. Винаги си добре дошъл, скъпи Керем!“, пише екранният Зоро под снимката си с Бюрсин, с когото са обсъждали възможността да работят по съвместен проект.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре