На 27-ми май, денят, в който се навършва точно една година от смъртта на младата и талантлива Лорина Камбурова, в SOFIA LIVE CLUB ще се състои концерт – промоция на албума, създаден в нейна памет.

Албумът се казва “Lorina /unreleased songs/” и включва неиздавани песни на Ross”N Lorina – музикалният проект на актьорите Росен Пенчев и Лорина Камбурова.В албума са включени и две версии на парчета изпети от други изпълнители – “Летя сама” изпълнена от Камелия Тодорова, песента вече е реализирана като сингъл и “Old Times” – първата написана изцяло от Лорина песен, в случая изпята от Иван Гатев.

Продуцент на албума е Росен Пенчев, който е и автор на по-голямата част от музиката и текстовете на Ross”N Lorina.

Дуетът на двамата актьори стартира през 2013 г., реализира няколко сингъла, албум с 13 песни и активно присъства на българската музикална сцена като до 2020г. осъществява над 250 концерта из цялата страна и отвъд граница. Видео клиповете на Ross”N Lorina в интернет имат над 100 000 гледания.

На 27-ми май, заедно с Росен Пенчев, на сцената ще излязат повечето музиканти записвали или свирили на живо през годините с Ross”N Lorina – Калин Жечев, Добромир Вълков, Веселин Веселинов-Еко, Тодор Бакърджиев, Димитър Бакърджиев, Мистър Сми, Иван Гатев, Галин Динев, Влади Михайлов и др.

Специален гост на вечерта ще бъде Камелия Тодорова.