Сега четете
НА ЖИВО В ЛЮБОСЛОВИЕ: Футбол, чалга и престрелка

НА ЖИВО В ЛЮБОСЛОВИЕ: Футбол, чалга и престрелка

Двама мъже са ранени след престрелка на Околовръстното в София

Поп фолк певица и футболист на ЦСКА са задържани, видя на място Андрей Велчев.

Сигналът към Спешна помощ е подаден към 22:25 ч. Това потвърди за Любословие.БГ говорителят на спешна помощ Катя Сунгарка.

Според първоначалнаta информация, до престрелката се стига след спречкване между две групи.

Екип на спешна помощ пристига на мястото на инцидента за 6 минути. Единият от пострадалите на е 36 години – прострелян е в двата крака и в следствие на тежка кръвозагуба и има опасност за живота му. Другият е на 26 години – ранен е в бедрото.

ВИДЕО:

https://m.facebook.com/luboslovie/videos/302694988736513/

И двамата пострадали са откарани във ВМА.

Полицията провежда огледи на място. Работата по издирването на извършителите на престъплението продължава. Към момента няма официална информация от МВР по случая.

Близки или приятели на пострадалите в престрелката търсят информация от полицията. Засега никой от тях не желае да разговаря с журналисти.

На място са задържани певицата Мария Цветкова, по-известна в поп фолк средите под псевдонима Ариа и футболистът на ЦСКА Георги Йомов.

Бившата на Динев Мария Цветкова отскоро има връзка с Георги Йомов!

Вижте и

Футболистът на ЦСКА и националния отбор Георги Йомов има връзка с бившата жена на строителния предприемач Динко Динев, която е бивша „Мис Плеймейт“ и настояща фолк певица – Мария Цветкова, по-известна като Ариа.

23-годишният спортист е 7 години по-млад от любимата си. Връзката им стана публична, след като публикуваха в Инстаграм профилите си обща снимка. На кадъра двамата позират с еднакви анцузи, чийто гърбове са с щампи на големи червени сърца и надпис Amour.

Футболистът на ЦСКА-София Георги Йомов бе освободен от лагера на мъжкия национален отбор на България за предстоящите гостувания в Украйна и Швейцария. Причината е здравословен проблем, който няма да му позволи да вземе участие в приятелския двубой в Одеса на 11 ноември 2021 ги световната квалификация в Люцерн 4 дни по-късно.

 

Кадри: Любословие.БГ, всички права запазени

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре