Сега четете
Украйна, жертва или поредното Американско куче?

Украйна, жертва или поредното Американско куче?

През последния месец сме свидетели на нещо което мислехме, че няма да се случи пак. Конфликт на територията на Европа. Малката и изстрадала Украйна, бива безмилостно опустошавана от голямата и лоша Русия без никаква логична причина. Но наистина ли е така?

Любословие се разрови във фактите и ще ви представи другата гледна точка. След втората световна война, ЦРУ спасява от военен съд много от Украйнските нацисти, техни потомци в момента углавяват съмнителни партии и движения, отговорни са за избиването на много руско говорящи украйнци от 2014 насам, по особенно жестоки и садистични начини. В интернет могат да се открият кадри със запалването на живи хора, убииства на родилки и разпване на кръст. Любословие няма да публикува такива кадри, оронващи човещината, но за съжаление те съществуват, видени са от хора от нашия екип, могат да бъдат намерени от заинтересовани страни. Това и много други техни, непристойни действия, принуждава Русия да Анексира Крим чрез референдум, подкрепен от 95% от населението.

И докато кримските граждани празнуват, в западните медии се тиражира информацията за насилственото присъединяване на Крим от Русия.  За да не бъдем голословни, ето и линк към видеото което открихме:

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=492134895655186&id=100045760382705

Доста неудобни твърдения, както и кадри неподходящи за малки деца и хора със слаби нерви!

Ето какво друго открихме и потвърдихме от няколко източника. Статията е от 2017г., но не е получила никакъв отзвук от голяма медия:

„Украйна ограничи правото на българското малцинство да учи на майчиния си език. Според промени в Закона за образованието български език вече ще се учи само в детските градини и до 4 -ти клас включително. В момента бесарабските българи в Украйна изучават майчиния си език до 11 клас, както и българска литература и история.

Депутатът в украинския парламент и председател на Асоциацията на българите в Украйна Антон Киссе изпрати до президента на страната Петро Порошенко позиция, с която настоява за вето върху закона. Официална позиция от българската държава към момента няма. Външният министър Екатерина Захариева заяви, че следи отблизо темата и че тя вече е обсъдена на неформална среща на външните министри на ЕС.“

Вижте и

Срещу поругаването на този български паметник в Украйна също няма да намерите много информация. Сега мразят руснаци, кога ли ще започнат с българите?

https://www.facebook.com/groups/426816772541558/permalink/430211168868785/

Искат оръжия за да продължат една война! Война с оръжия не се спира, само се подклажда! Ние от Любословие, като български граждани не искаме да помагаме за подклаждането на войни между когото и да било. Ще помогнем на всеки бежанец, но заявяваме твърдо, че искаме мир в България, а дадем ли оръжие, тази цел става трудно постижима. За това всеки който иска да подкрепи мира, истинския мир и неутралитет, може да заповяда на 6 Април от 12:00 часа пред Народното събрание и да заяви позицията си, както ще направим ние.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре