Сега четете
btv предава на зрителите „Добрият Пример“на 6 Март

btv предава на зрителите „Добрият Пример“на 6 Март

На 6 март – денят на Сирни Заговезни, в който православните християни се молят и дават прошка, bTV и bTV Radio ще излъчат специална програма, посветена на добрите примери и благотворителните инициативи, които българският народ и различни организации оказват на пострадалите от кризата в Украйна. Благотворителната програма „Добрият пример“ с водещ Десислава Стоянова, ще започне в 12:30 часа и ще бъде посветена на вдъхновяващи разкази за подкрепа и човешка съпричастност, които мотивират хората и помагат да се мултиплицира доброто. Във време, когато вълна на състрадание обхваща света, а непознати подават ръка и отварят сърцата си, bTV Media Group за пореден път ще докаже силата си да обединява в името на добри каузи.

Един от основните акценти в „Добрият пример“ ще бъде благотворителният концерт, организиран в същия ден и час в Борисовата градина под мотото „Мир, Любов, Съпричастност“. В него участие ще вземат известни български изпълнители и артисти като Камен Донев, Михаела Филева, Графа, Поли Генова, Васил Петров, Благовест и Светослав Аргирови, Дани Милев и други. Приходите от билети ще бъдат дарени в подкрепа на кампанията на БЧК за пострадалите от кризата в Украйна, на която bTV Media Group е медиен партньор.

В предаването ще има много живи връзки от различни точки на страната, а кореспондентите на телевизията ще разказват още вдъхновяващи истории на обикновени хора, които се организират и помагат с подслон и подкрепа на бежанците.

Десислава Стоянова, нейните гости в студиото и репортерите на bTV ще споделят информация за още десетки големи или по-малки кампании и инициативи, които се инициират и провеждат от различни организации или доброволчески групи. Това ще даде възможност на зрителите и всеки, който има възможност и желание да помогне, да се ориентира къде и как може да дари дрехи, обувки, парични средства и консумативи от първа необходимост за пострадалите зад граница. Специално внимание ще бъде отделено и на подкрепата, от която се нуждаят бежанците, които пристигат в България, както и на тези от тях, които трябва да получават по-специфична грижа като възрастни хора и деца със специални потребности.

Вижте и

С благотворителната програма „Добрият пример“ bTV Media Group отправя апел за обединение, съпричастност и подкрепа, които не само ще помогнат физически на нуждаещите се, но и ще им вдъхнат така необходимите надежда, сила и вяра в доброто.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре