Сега четете
Десислава Атанасова обяснява на Кирил Петков как функионира държавата

Десислава Атанасова обяснява на Кирил Петков как функионира държавата

Липсват му базисни знания за това как функционира държавата. Той бърка власт и институции и как те взаимодействат. Това е мнението на председателя на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Това което тя е чула от брифинга в Министерски съвет е кратко ретроспекция на известни случаи на журналистически публикации.

Атанасова държеше да обясни от студиото на БНТ на Кирил Петков, че прокуратурата докладва всяка година своята дейност в Народното събрание и именно там се търсят отговори.

Това предстои и тази година да се случи„, обясни Атанасова. Тя и до този момент е чула МВР да е направила някакви грандиозни разкрития. „Звучи нелепо институциите да си служат с журналистически разработки„, заяви Атанасова и допълни, че по-скоро всичко ми звучи като поредния спукан балон.

Вижте и

Не са отклонявани средства към ГЕРБ, категорично заяви Десислава Атанасова в отговор на въпроса на премиера за това дали с източени пари за АМ Хемус е финансирана организацията ГЕРБ – твърдение, което изрече и вътрешния министър Бойко Рашков.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)
  • ФУНКИОНИРА……или –ФУНКЦИОНИРА….КАК ПРАВИЛНО -??????има ли -присьтствие на -ИНТЕЛЕКТ???

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре