Сега четете
Изтриха канала на медията, партньор на “Любословие”.БГ- News24

Изтриха канала на медията, партньор на “Любословие”.БГ- News24

YouTube, собственост на компанията Alphabet Inc изтри канала на медията, партньор на “Любословие”.БГ – News24sofia.eu TV с това да забрани достъпа му до територията на страната. Причината – “показва цялото съдържание с участието на непълнолетни лица без да спестява на обществото”! Това какво значи: значи, че двете медии показват всичко едно към едно без редакторка намеса или налагане на цензура върху аворските си материали и показват на обществото всичко.

До изтриването на каналът на медията разработена от години основно от Тодор Стефанов журналист се стигна, след като от YouTube прецениха, че медията е нарушила политиките на платформата за публекуване на видео с непълнолетни лица.

Този ход обаче предизвика доста остри реакции в България , като медията изпрати писмо до Alphabet Inc. С искане YouTube да отмени решението си възможно най-скоро и да „премахне всички наложени ограничения“.

Юристите на медиите обмислят и предложения за разработване и предприемане на ответни мерки, ако YouTube не изпълни исканията им.

Вижте и

„Отдавна нито YouTube, нито други американски интернет платформи се нуждаят от „сериозни обвинения“ или „формални причини“, за да затворят информационните ресурси, които не харесват“, коментира Андрей Велчев, съсбоственвик на “Любословие” и нейн главен редактор.
.
Той изтъкна, че се подготвя коментар по въпроса, който щял да се хареса на всички, „особено на свободните журналисти“.

Малко по – късно след като адвокаът на медията – News24sofia.eu Даниела Никифорова от социалната мрежа върнаха премахнато видеото:

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре