Първото българско списание, издадено от Константин Фотинов за пръв път…
Като малък той е прекарвал доста време сам вкъщи и решил да започне да готви. Първите му опити са били със сладкиши. След като завършва училище, заминава за Франция при сестра си и нейния приятел – французин. Силно повлиян е от местната кухня. Учи 6 месеца право в университета в Лион, но завършва в Бълтария. Работи като младши юрист в адвокатска кантора, има обща компания с братовчед си, а сега стартира собствен бизнес за фитнес десерти, с които иска да завладее международния пазар. Кулинарната мечта на Николай е да популяризира своята рецепта за перфектния протеинов десерт. Той се пребори за място в челната тройка на MasterChef и даде заявка пред Андре Токев, Петър Михалчев и Лео Бианки, че това е началото на пътя му като професионален готвач.
Гледайте неговото интервю излъчено на живо в медията с водещ Андрей Велчев. Инициативата е съвместна с Фондация За достъпна и качествена храна
Каква е вашата реакция?
Първото българско списание, издадено от Константин Фотинов за пръв път през 1844 г. в гр. Смирна (дн. Измир). С него е поставено началото на българския периодичен печат. На 1 април 2013-та година, 169 години след началото на първото издание на списание „Любословие”, поставяме началото на неговото онлайн издание