Сега четете
Локо (София) с първа победа за първенство

Локо (София) с първа победа за първенство

Локомотив (София) записа първа победа за първенство от 27 септември насам, когато надви Славия с 1:0. Днес, в среща от 19 кръг на efbet Лигата, „железничарите“ се наложиха с 2:0 над Арда и сложиха край на серията от девет мача без успех. И двете попадения в двубоя паднаха през първата част.

Матеус Дуарте откри резултата в 16-ата минута, когато с глава се разписа след центриране на Върджил Пинсон. В 33-ата домакините удвоиха при контраатака, при която португалският бек Селсо Рапосо успя да прати топката в мрежата на Иван Караджов.

В 63-ата минута Локомотив можеше да стигне до трети гол, но Александров от два метра с глава би право в ръцете на вратаря на Арда. Девет минути по-късно гостите направиха първия си точен удар. Спас Делев намери Румен Руменов, който обаче не успя да затрудни Александър Любенов.

Вижте и

С този успех „червено-черните“ събраха актив от 18 точки, но останаха на 12-о място в класирането. Със същия актив е ЦСКА 1948, който по-късно днес приема Славия. Арда е на девето място с 21 точки.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре