Сега четете
Светослав Пенчев: КЕМТРЕЙЛС – ТАЙНИТЕ ВЪЗДУШНИ ОПЕРАЦИИ

Светослав Пенчев: КЕМТРЕЙЛС – ТАЙНИТЕ ВЪЗДУШНИ ОПЕРАЦИИ

Дългите бели следи, които толкова често сме виждали по протежение на цялото небе, не са следи от изгоряло самолетно гориво, а специални аерозолни смеси, съдържащи изключително вредни за здравето на човека вещества и биологични компоненти, каза в ефира на Любословие.БГ пред Момчил Димиторов, Светослав Пенчев .

Тези следи не се разсейват в пространството, а се разстилат по небето, образувайки често пъти плътен воал от изкуствени облаци, които скриват слънцето, дори и в най-безоблачните дни. Хиляди очевидци по целия свят са наблюдавали и констатирали как малко след интензивно разпръсване на аерозоли, прозрачността на въздуха и видимостта на хоризонта драстично се понижават, като на някои места е трудно да бъдат различени дори близки местности и обекти.Това е зловещ план за унищожаване и контролиране на човечеството.

Темата за биологичния тероризъм става все по-актуална сред световната общественост след направените напоследък потресаващи разкрития от разсекретени държавни документи в Съединените Щати, Канада, Великобритания, Германия и други държави. От тези официални архивни документи става ясно как десетилетия наред нищо неподозиращи граждани в редица райони на планетата, включително Съединените щати и Обединеното кралство, са били използвани за опити с биологични реагенти – вируси (синтетични бактерии-моргелони или наче казано графенови нишки) и силно отровни химически и радиоактивни вещества, под претекст, че това са разработки за националната сигурност. Следите от самолет, който лети на голяма височина, изчезват буквално за секунди. Химическите следи висят във въздуха по няколко часа. Техните траектории имат опасващ характер, често линиите се кръстосват, което не може да се случи при обикновените самолети.

След известно време химическите следи се превръщат в химически облаци, които понякога се оцветяват. Самолетите, които разпръскват аерозоли, нямат маркировка и техните полети официално не са документирани. Едно от доказателствата за този план се намира в американския щат Джорджия. В Интернет намираме информация, че въпросното доказателство е каменен монумент от гранит, на който на 8 езика са написани десет заповеди към човечеството. Този величествен монумент е бил издигнат на 22 март 1980 година., като няма оставени документи по чие поръчение е изградено грамадното каменно съоръжение, известно още като Американския Стоунхендж. Първата заповед гласи: „Населението на земята не трябва да превишава никога 500 милиона души“, недвусмисления извод от този надпис е, че останалите 6 милиарда души трябва да бъдат ликвидирани. Изследователите на Химическите следи твърдят, че именно чрез разпръскване на аерозоли във въздушното пространство планирано се извършва намаляването на населението на земята, доказателството според тях е, че от както се наблюдават кемтрелсите, тежките респираторни и сърдечно-съдови заболявания като и смъртността са се увеличили.

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре