Сега четете
Говори: Александър Кьоевски кандидат-депутат от коалиция БСП за България

Говори: Александър Кьоевски кандидат-депутат от коалиция БСП за България

Той е роден съм в София през 1984г. Отраснал е в ж.к. „Емил Марков“, понастоящем „Гоце Делчев“. Учил е 121 СОУ. Завършил е средно техническо образование Магистър  по финанси. Последните повече от десет години се занимава с проекти по оперативни програми основно в IT сектора. Живее на семейни начала с жена си и имам две деца. От 7- 8 години живее в район „Лозенец“- 23-ти МИР.

Причината да се включва в изборната надпревара е главно безпътицата, в която ни вкараха досегашните управляващи и липсата им на елементарни познания в сферите, в които трябва да работят. Очевидно е, че в парламента трябва да влязат хора с опит и утвърдили се като професионалисти в сферата си. Просперитетът трябва да дойде от млади и необременени с управление хора и с помощта на опитни и доказани парламентаристи. Радвам се като виждам млади хора в листите на партиите, защото е време да поемем отговорността за управлението на Родината ни.

Нещата в държавата са докарани до такава катастрофа, че е невъзможно да се обърне курсът от служебен кабинет, дори и да беше адекватен, което ни убедиха, че не е така. Стъпките са много, но в ситуацията, в която се намираме със сигурност ще се пропуснат доста. Според мен е редно да се стъпи на съществени приоритети и да се оставят второстепенните за след като се пооправят нещата.

Пълното му интервю:

Вижте и

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментара (1)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре