Сега четете
Примата на естрадата Лили Иванова разтресе Велико Търново

Примата на естрадата Лили Иванова разтресе Велико Търново

Лили Иванова подари незабравима емоция на великотърновската публика. Повече от час и половина продължи концертът на примата пред нейните почитатели в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“ в Старата столица.

Лили Иванова и музикантите от нейния бенд бяха посрещнати с бурни аплодисменти и много настроение. Концертът започна с изпълнения на най-новите песни на певицата от новия миниалбум, наречен „Чуй душата ми“.

На сцената заедно с нея излязоха музикантите Ангел Дюлгеров – китари, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни, и беквокалите от трио „ЛаТиДа“.

Заедно с Лили Иванова публиката запя и изтанцува вечните шлагери, сред които „Свири щурче“, „Детелини“, „Панаири“ .

С овации и много снимки почитателите на певицата посрещаха всяко нейно излизане на сцената, съобщават от БТА, медиен пратньор на турнето на примата.

Вижте и

Въпреки хладното време навън, емоцията в залата беше слънчева, а чувството за хумор с което Лили Иванова приветстваше своята публика, беше впечатляващо. Тя искрено благодари на всички хора в залата и им пожела да бъдат здрави.Концертът се състоя според всички изисквания на здравните власти. След Велико Търново, Лили Иванова ще бъде в Шумен – на 11 ноември, и на 17 ноември – в Русе. На 14, 15 и 16 декември са финалните три спектакъла в зала 1 на НДК.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре