Сега четете
Говори: Кандидат-президента Горан Благоев, Национално обединение на десницата

Говори: Кандидат-президента Горан Благоев, Национално обединение на десницата

Президентът трябва да може да задава дневния ред, да говори от името на потърпевшите и да настоява от парламента и Министерския съвет да вземат най-точните решения. Това каза в студиото на Любословие.БГ Горан Благоев, кандидатът за президент на „Републиканци за България” на Цветан Цветанов и КОД на Петър Москов. Президентът не трябва да обединява партии и сили, а да събере всички политически партии и да успее да намери допирни точки между техните различни позиции и платформи, за да има курс напред.

Милиони българи днес са избрали да живеят в чужбина, хиляди българи правят този избор и напускат всеки месец. Тези хора се чувстват принудени да изоставят родината си, защото тук не намират работни места, достойни доходи, сигурност за семействата си, не могат да планират бъдещето си.

Българската държава, българските политици трябва да решат тези проблеми, за да спрат демографската криза. Президентът трябва да е лидер на този процес. Аз, като президент си поставям за задача да обединя всички зад тази цел. Ще използвам огромните възможности, които осигурява този пост, за да не допусна политиците и институциите да се отклонят от тази задача.

Задължение на всички политици е да изпълним българската мечта – България, желан дом за всички общности у нас и всички българи в чужбина.

Всички българи трябва да сме грамотни и информирани, за да изкарваме сами прехраната си и да сме независими и успешно да реализираме мечтите и целите в живота си. Бедният човек е зависим и това е целта на тези, които раздават данъците ни като помощи на избрани общности, за да ги държат неграмотни, изолирани и послушни.

Като президент ще работя за единението на всички общности в България, за сплотяването на нацията. Ще поканя в екипа си представители на всички етнически групи, защото искам за всички нас България да бъде любим дом.

Вижте и

Видео към пълното интервю:

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре