Култовата теленовела Трима братя Три сестри със 2 сезон

В момента се снима 2сезон на теленовелата ,която приковаваше българските зрители пред екрана. – „Трима братя, три сестри“. Това потвърдиха от канала Telemundo, като съобщиха, че ще излъчат втория сезон на продукцията в сезона 2021/2022. Конкретна дата за премиерата на новите епизоди все още не е известна, като най-вероятно ще е през есента.

Категорична информация относно кой от оригиналния каст ще се завърне за т.нар. „втори сезон“ на „Трима братя, три сестри“ няма. Въпреки това според слуховете единствено Майкъл Браун не е бил привърженик на идеята. Това означава, че най-вероятно със сигурност на екрана ще се появят отново Дана Гарсия, Марио Симаро, Паола Рей, Хуан Алфонсо Баптиста и Наташа Клаус.

Относно сюжета Telemundo съобщава, че зрителите ще станат свидетели на събитията в живота на голямото семейство 20 години по-късно. И този път завръзката ще е мистериозна смърт. Децата на една от двойките пък ще се окажат сред основните заподозрени.

Вижте и

Припомняме, че първият сезон на „Трима братя, три сестри“ се излъчи за първи път през 2003 г. У нас проследихме приключенията на героите година по-късно, като впоследствие сериалът бе показван още няколко пъти.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
1
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
1
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре