Сега четете
Ясен е кандидатът ни за президент – познавате го добре

Ясен е кандидатът ни за президент – познавате го добре

Ясен е кандидатът ни за президент – познавате го добре. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред журналисти в Провадия, става ясно от видео във „Фейсбук“.

Той обърна внимание, че ГЕРБ води в четири агенции временно. „Защо е временно според вас? Защото се направиха на луди и не промениха закона да броим квитанциите между машините и нелицензирания софтуер, за да могат последните два-три дена да броят така, както им е угодно“, каза още лидерът на ГЕРБ.

 

По думите му сега носят флашки, а флашките са издайнически някой път. „Както издадоха политическата корупция в момента – как се купуват цели партии с торбите от Пламен Узунов. Точка. Това са факти, които цитирам. Понеже се намираме в този край, от който е тръгнала цивилизацията, за съжаление той отново ще бъде беден и труднодостъпен, защото именно учредителят на новите партии Василев брутално взе парите за магистрала „Хемус“. Взе ги, за да излъжат пенсионерите, за да гласуват за Радев. Вие видяхте колко кратко прессъобщение беше вчера кой назначава Спецов от президенството. Единственият господар, диктатор в България – се казва Румен Радев. Той назначава финансовия министър, а той казва, че ще работи със Спецов“, каза още Бойко Борисов.

Вижте и

Борисов изрази притеснение да не изчегъртат и археолозите, както се е случило с проф. Асен Балтов.

„Оперираните хора се будят, питат къде е доктора, той уволнен“, каза още Бойко Борисов.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре