Сега четете
„46 Парламент: Формулата на властта“ – новото начало на живо по БНТ

„46 Парламент: Формулата на властта“ – новото начало на живо по БНТ

Гледайте на живо клетвата на новите депутати и ексклузивни интервюта с водещи политически фигури на 21 юли 2021 г. от 8:00 ч. с водещи Поли Златарева и Христина Христова

20 юли 2021 г. /вторник/

Вижте и

На 21 юли 2021 г., в 8:00 ч., Поли Златарева и Христина Христова ще посрещнат зрителите в специалното изнесено студио на БНТ „46 Парламент: Формулата на властта”. Зрителите на обществената медия ще могат да проследят на живо конституирането на Народно събрание след предсрочните избори, как депутатите ще положат клетва и изборът им за председател и заместник-председатели. Студиото ще бъде излъчвано на живо и в ефира на БНТ 1, както и в bntnews.bg.

Директно от Народното събрание, изнесеното студио на БНТ „46 Парламент: Формулата на властта“ ще предложи ексклузивни интервюта с ключови политически фигури, а екипи на обществената телевизия на място ще проследят всички реакции в залата и кулоарите. Каква ще е формулата на новата власт, кой с кого ще преговаря за бъдещ кабинет, кои политически сили ще останат в опозиция, кой с какви позиции ще влезе в новия парламент и какво управление ни очаква – вижте на живо анализите на водещи социолози, политолози и журналисти. Политиците ще отговарят на въпросите на Поли Златарева в изнесеното студио на Българската национална телевизия, а Христина Христова и експерти ще анализират новото начало на новия Парламент.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре