Сега четете
Кирил Домусчиев благодари на екипа на NOVA за всеотдайната работа

Кирил Домусчиев благодари на екипа на NOVA за всеотдайната работа

Бившият собственик на Нова Броудкастинг Груп Кирил Домусчиев потвърди финализирането на сделката по прехвърлянето на компанията на „Юнайтед груп“. В пост във Facebook той изказа искрени благодарности на екипа, с който работи в последните почти две години.

Ето и пълния текст на публикацията:

Скъпи приятели и колеги,

Щастлив съм да споделя с вас, че днес финализирахме успешно сделката по прехвърляне на 100% от собствеността ни в Нова Броудкастинг Груп.

Бих искал да изкажа специални благодарности на целия екип на Нова Броудкастинг Груп и останалите дружества от групата за положените усилия, всеотдайната и професионална работа през последните почти две нелеки години, в резултат на които Нова Груп се утвърди като безспорен лидер на българския медиен пазар.

Това нямаше да е възможно, ако не бяхме заедно и ако не се справяхме заедно с предизвикателствата, пред които ежедневно бяхме изправяни.

Вижте и

Вярвам, че новият собственик ще продължи да полага усилия за развитието и модернизирането на Нова Броудкастинг Груп, което ще е предпоставка за постигането на още по-големи успехи и за запазването на групата като вечен лидер на пазара на медийни услуги!

С най-добри пожелания,
Кирил Домусчиевo

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре