Сега четете
Депутатите от „Воля“ с тениски „Аз съм Марешки“, без подкрепа в социалните медии

Депутатите от „Воля“ с тениски „Аз съм Марешки“, без подкрепа в социалните медии

Депутатите от „Воля“ излязоха в пламенна защита на лидера си Веселин Марешки. Те се подредиха на парламентарната трибуна, облечени в бели тениски с надпис „Аз съм Марешки“. Въпреки, че от години политическата битка се води чрез социалните медии, нито е един он младите му колеги и членове на партията не беше създал хаштаг до момента на тази статия. Дано вземат поука, защото ангажираната публика и електорат имат значение особено в момент на репутационна криза…

Депутатите на осъдения на 4 години затвор зам.-председател на парламента за рекет заявиха подкрепата си за него и го обявиха за невинен.Веднага след тях от БСП пък призоваха Марешки да освободи мястото като заместник-председател на Народното събрание.

Изявлението направи другият му колега на трибуната – Кристиан Вигенин, заместник на Караянчева от квотата на БСП.

Социалистът апелира към депутатите на „Воля“ да оттеглят осъдения Марешки, а ако се окаже оправдан от съда, да го върнат на поста му на трибуната.

Ако не желаят да посочат негов заместник, Вигенин им предложи да оставят вакантно мястото на парламентарната трибуна.

Вижте и

Депутатите от „Воля“ излязоха в пламенна защита на лидера си Веселин Марешки. Те се подредиха на парламентарната трибуна, облечени в бели тениски с надпис „Аз съм Марешки“.

Депутатите на осъдения на 4 години затвор зам.-председател на парламента за рекет заявиха подкрепата си за него и го обявиха за невинен.

„Долу ръцете от Веселин Марешки“, провикна се емоционално Пламен Христов от трибуната в компанията на почти цялата парламентарна група на „Воля“

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре