Сега четете
„Отровното трио“: Кога главният каскет на републиката ще разследва прокурорите от ”Осемте джуджета”? (ВИДЕО)

„Отровното трио“: Кога главният каскет на републиката ще разследва прокурорите от ”Осемте джуджета”? (ВИДЕО)

Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu
Снимка/източник: Информационна агенция News24sofia.eu

Ясно е, че никой няма да образува дело срещу Иван Гешев. Имам обаче един съществен въпрос – в трите серии на ”Джуджетата” става ясно, че прокурори от Специализираната прокуратура и не само са извършили престъпления – присвоявания в особено големи размери, представляващи особено тежки случаи и изнудвания. Рекетът у нас се наказва по-тежко от убийство. Кога главният каскет на републиката ще образува производство срещу тези прокурори?

Този въпрос зададе пред журналисти адв. Николай Хаджигенов по време на изявление на „Отровното трио“, предаде Информационна агенция News24sofia.eu.

Арман Бабикян, Велислав Минеков и Хаджигенов попитаха още и каква е причината за извършваните подслушвания от страна на прокуратурата и ДАНС.

Имаме сведения, че сме проследявани и подслушвани. Части от наши разговори са били записвани, но се появиха и в някои медии, което е повече от странно. Службите работят срещу нас. Има съмнения, че работим срещу парите на държавата. Трябва да има повод и ние желаем да знаем. Искаме отговор от прокуратурата и ДАНС каква е причината да сме подслушвани„, посочи проф. Велислав Минеков.

От „Отровното трио“ заявиха и още, че след вчерашните изявления относно ощетяването на България заради продажбата на „Виваком“ никоя от парламентарно представените партии не ги е потърсила.

Припомняме, че вчера стана ясно, че 48 подписа са достатъчни, за да се свика извънредно заседание въпреки депутатските отпуски, за да бъде изслушан министърът на икономиката и шефът на КПКОНПИ.

Изглежда плажната хавлия е по-важна за управниците отколкото тези пари за българския народ“, посочи Арман Бабикян пред журналисти час преди началото на 26-тия протестен ден в „Триъгълника на властта“.

Николай Хаджигенов.прогнозира още, че протестите ще ескалират с всеки изминал ден и съобщи, че палаткови блокади ще има днес и във Варна.

Вижте и

Ескалация ще има всеки ден, но не искаме властта да успее да се противопостави, затова ще обявяваме информацията на парче„, обясни още Хаджигенов.

https://m.youtube.com/watch?v=ek2fm2sjXso&t=68s

https://m.youtube.com/watch?v=Xv1Jn22t9UQ&t=22s

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре