Сега четете
Говори Ректора: Д-р Веселин Благоев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

Говори Ректора: Д-р Веселин Благоев (ВИДЕО/ОБНОВЕНА)

1

Пред главния редактор на Luboslovie.bg Андрей Велчев – говори Ректора: Д-р Веселин Благоев, професор по Маркетинг, зам Ректор на Висше училище по мениджмънт.

Темата за която, се събираме е изключително важна в такъв период от годината в който младите хора избират как да живеят„, започна в началото на разговора Благоев.

По повод протестите в България от последните 13 дни той заяви: „Аз разбира се съм пристрастен. Смятам, че животът на ммладия човек трябва да е свързан с образование, което дава възможности от една страна прифисионална и други. Тези умения и знания, се поучават в рамките на вишето образование и от друга страна„, заяви пред главния редактор на Luboslovie.bg Андрей Велчев д-р Благоев.

Нашето училище съществува вече 27 – 28 години като през цялото учение про нас е било предимно на английски език. Последните години изцяло преминахме към учение на английски език, което се извършава съвместно с партньорите ни от Великобритания и студентите не завършват с две дипломи едната британска и една българска. Нашето училище е акредитирано като българско, разбир се и като британско (више училище)„, каза още професора.

Вижте и

 

Какво каза още той – гледайте цялото видео тук:

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре