Сега четете
Никола Рахнев е личност на годината в „Добрият пример 2017“

Никола Рахнев е личност на годината в „Добрият пример 2017“

slide_big_9c8ac6a7d49935d67345ead0e88b2971Голямата награда за личност „Добрият пример 2017“, получи авторът на инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“ – Никола Рахнев. За всеотдайната си работа по облагородяване на околната среда и спечелване на стотици граждани за каузата за засаждане и възстановяване на горските и паркови масиви в страната и за многобройните си залесителни инициативи в общините на запад от София, той стана първият носител на голямата награда „Добрият пример“ за цялостната си дейност.

„Моята работа е да водя хора и да засаждаме дръвчета, наградата, която тази вечер получавам не е само за мен, а и за всички, които вдъхват живот на тази инициатива“ – с присъщата си скромност заяви Никола Рахнев при получаването на наградата. Той, както и Ева Майдел получиха специално изработени плакати от учениците от професионална гимназия „Велизар Пеев“.

Както EspressoNews писа, в категориите за личности на конкурса бяха раздадени 26 отличия на хора, номинирани от своите съграждани за тяхното добротворство и принос към обществото, а в конкурса за корпоративна социална отговорност пет компании, развиващи проекти на територията на шестте общини и шест неправителствени организации получиха статуетки за своите постижения. Специални награди получиха медии и журналисти, които подпомагат за популяризиране на добрите каузи и дадености на региона, и дават шанс на младите таланти за развитие.

Второто издание на „Добрият пример на запад от София“ се проведе на 27.11.2017 г. в шоурума на Ситроен в Божурище, като в програмата на събитието бяха включени дискусионен форум на тема „Туристически потенциал и инициативи на запад от София“ и церемония по отличаване на носителите на почетния знак „Добрият пример 2017“ за личности, компании и неправитествени организации.

Вижте и

„Добрият пример на запад от София“ 2017 се организира от регионалния новинарски портал Espressonews.bg, под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на автошкола Василеви, 360 Creative Bulgaria, Автомотор Корпорация АД, ПГ „Велизар Пеев“ – град Своге, Samsonite, Бигла 3, Idea Advertising & PR, ИКЕМ, Coca-Cola, MH Wine Selection, Кафе „Мания“, ОСКАР-ЕЛ, Максима България, PIQUADRO, Милмекс, AQ Magnit, Изток-Запад.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре