Памет за Пепа Николова

Pepa-AleksАлександра Сърчаджиева със спомен и трогващо обръщение за майка й- невероятната актриса Пепа Николова която загубихме на днешната дата преди 11 години. И ние скърбим за нея. ЕТО СТАТУСА И ВЪВ ФЕЙСБУК:

Днес е празник , но за мен не е!!! Днес е най тъжния ден в живота ми!!! Защото на днешната дата , преди 11 години те загубих мила моя ПЕПА !!!! Няма ден , няма час, няма секунда, в която да не мисля за теб!!!! Ужасно много ми липсваш! Липсва ми смеха ти, липсват ми прегрдките ти, липсва ми погалването по косите ми когато заспивам! Липсва ми гушкането ти!!!! Иде ми да крещя Защооооооооооооо????

Защо те няма до мен и не мога да те гушна???? И знам какво ще ми кажеш: ‘ Това е живота Александра! Едни се раждат, други си отиват! Но човек е жив докато говориш за него’ . Така е мила моя ПЕПА !!! Аз всеки ден говоря за теб …… и с теб!!!! Виждам те в очите на София и това е прекрасно!!!! Знам , че си до мен всеки миг и ме пазиш!!! Просто много искам да ти кажа колко мноооооогоооо те обичам и колко ми липсваш!!!!

Вижте и

И довечера ще отида на работа , ще изтрия сълзите си и колкото и да ми е трудно ще се усмихна пред камерата и ще кажа , Добър Вечер!’ Защото така си ме учила ти мила моя ПЕПА!!! Изтрий сълзите си Александра и се усмихни, защото хората не са длъжни да знаят болката ти!!!! Усмивката ми ще е за теб!!!! Защото те обичам!!! Защото знам , че си до мен!!! Защото си най добрата майка!!!!! Защото си всичко за мен!!! Защото си ПЕПА !!!!!!!

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре