Сега четете
В рамките на „Спринт“ тръгва проектът „Спорт & Бизнес“

В рамките на „Спринт“ тръгва проектът „Спорт & Бизнес“

images (2)

Колегата Николай Кръстев със силна уводна статия в последния брой на сп.  „Спринт“ :

Преди 7 месеца стартира „Спринт“ – запазената територия на истинския запалянко. Всички заедно -фенове, издатели, редактори, автори, рекламодатели и приятели, стигнахме четвъртия брой на списанието и трети за годината.

За това кратко време „Спринт“ порасна. Заслужи доверието на много читатели. Разказа много интересни и показателни спортни истории. Срещна ви с много спортисти – шампиони и „черноработници“.

Не отстъпи от обявените свои принципи да обръща внимание само на стойностните неща в спорта, в това число и спорта сред подрастващите. Загърбвайки интриги, грозни слухове, омраза и жълти новини.

„Спринт“ разчита на хората, които обичат спорта в чистия му вид – като занимание, развлечение и емоция. Подкрепят любимците си, уважават и не са водени от омраза.

Показателно за натрупания авторитет е и стартирането на новия съвместен проект „Спорт & Бизнес“ в рамките на „Спринт“ съвместно с фондация „Български спорт“. Благодарение на него страниците на списанието вече са 156, добавя се интересно (и важно!) съдържание, а цената остава непроменена.

Вижте и

От всичко това печели най-много читателят и, надяваме се, българският спорт. Който се нуждае от добри мениджъри, успешни практики и модерно мислене.

„Спорт & Бизнес“ става част от „Спринт“. Сътрудничеството с утвърдена и сериозна институция като фондация „Български спорт“ ни задължава да продължим линията на подкрепа на истинския спорт. Което пък няма как да не генерира допълнителна емоция от спорта въобще и от спортуването.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре