Д-р Андрей Велчев е главен редактор на Luboslovle.bg, доктор по…
Половината от потребителите ще посегнат към козунаците, които се правят от миксове, тъй като цената им е под и около 1 лев, каза председателят на Регионалния съюз на хлебопроизводителите и сладкарите във Варна Иво Бонев, цитиран от БТА.
Според него останалите купувачи ще предпочетат качествените изделия, направени от истински яйца, масло и мляко. През настоящата година няма причина за резки промени в цените на тези изделия, посочи Бонев.
Според него качествените продукти струват между 2,20 и 5,50 лева за 400 грама в зависимост от това дали имат пълнеж. Бонев апелира клиентите да четат внимателно етикетите, защото там е посочено дали за направата на козунака са ползвани бои и есенции.
Каква е вашата реакция?
Д-р Андрей Велчев е главен редактор на Luboslovle.bg, доктор по национална сигурност и политология, магистър по политически мениджмънт и публични политики, както и по масови комуникации от Нов български университет. Той е автор на множество публикации и интервюта в областите на комуникациите, журналистиката, маркетинга и политическите комуникации, както и по теми, свързани с националната и личната сигурност, хибридните войни и съвременните заплахи. Член е на: Съюза на българските журналисти, Асоциацията на полицейските началници, Националния съюз „Безопасност и охрана“, Националната асоциация „Сигурност“