Сега четете
НДК се превръща в арена на високите технологии и игрите

НДК се превръща в арена на високите технологии и игрите

Причината е събитието „Telenor Arena”, което ще се проведе в Зала 8 и прилежащото й фоайе на 19 и 20 ноември.

Гвоздеят в програмата ще бъде националният турнир по Clash Royale – култовата мобилна игра на Supercell с повече от 125 милиона сваляния на всички платформи. Генерален спонсор на събитието е Теленор.

Любителите на виртуалната реалност от своя страна ще могат да изпробват безплатно най-новите технологии в областта – HTC Vive, Samsung Gear VR и Alcatel Vision.

Технологична магия в залата ще добавят и две български компании, които ще представят на живо своите продукти с добавена реалност. Едните разработчици са iGreet – създатели на поздравителни картички с добавена реалност, които „оживяват”, след като бъдат сканирани с тяхното приложение. Другите са Duard, които ще представят своя пъзел с добавена реалност „Червената шапчица”.

Теленор пък ще представи своята услуга за плащане на приложения и мобилно съдържание  в Google Play чрез месечната сметка ‘Плати с Теленор”.

Българската състезателна мобилна игра Dash Legends също ще има своя зона, за да може всеки желаещ да я изпробва и да се убеди, че тя с нищо не отстъпва на големите имена в жанра.

Вижте и
Румен Радев

Макар входът за събитието и участието в турнира по Clash Royale да са безплатни, наградите от шампионата са повече от мотивиращи: Победителят ще получи от Теленор Samsung Galaxy S7 Edge и Samsung Gear VR, а двамата му подгласници – по един Samsung Galaxy S7.

 

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре