Сега четете
Plovdiv24.bg се похвалиха: Номер 1 сме в Пловдив

Plovdiv24.bg се похвалиха: Номер 1 сме в Пловдив

Plovdiv24Plovdiv24.bg за пореден месец е най-четената медия в града, оставяйки много назад конкуренцията.

Данните, които виждате, са за реалните читатели, отворили сайта ни през настолен компютър. Gemius все още не отчита трафика през мобилни устройства.

Това означава, че реално пловдивчаните, информиращи се за случващото се в града чрез Plovdiv24.bg, са двойно повече, или около 130 000.

Причината е, че Plovdiv24.bg е единствената пловдивска медия с мобилна версия, като половината от читателите ни са през телефоните или таблетите си.

Вижте и

Така пада и поредната манипулация на новоизлюпените измамници от Пловдив, които в опитите си да излъжат пловдивската общественост и бизнес, прибягват до всевъзможни лъжи. Истината е, че при тях пловдивчани не четат новини, те разчитат на посещения от цялата страна в порно секцията си, така трупат и основните си посещения, затова са незначителни на картата, когато говорим за читатели от Пловдив.

Друго голямо доказателство за превъзходството на Plovdiv24.bg над конкуренцията са импресиите и престоя в сайта. Докато при останалите тези числа отново са незначителни и средната посещаемост в сайта пада до 10-на секунди (това се получава, когато излъжеш някой с порно новина, а после се опитваш да го накараш да чете сериозни новини, той просто затваря сайта и не го отваря повече, камо ли да клика по реклами), то пловдивчани прекарват почти минута в Plovdiv24.bg, прочитайки по няколко новини.

Каква е вашата реакция?
Много ми хареса
0
Не ми хареса
0
Не съм сигурен
0
Развълнувах се
0
Вижте коментарите (0)

Напиши коментар

Вашият мейл адрес няма да бъде публикуван.


© 2022 Всички права запазени!
Изработка на сайт от MySuper.Site

Нагоре